Ge en gåva online


 

Minnesgåva

Skänk en minnesgåva för att hedra minnet av en anhörig eller vän. Vi skickar ett vackert minnesblad till den adress som du anger.
Ge en minnesgåva

Högtidsgåva

Skänk en gåva till förmån för Parkinsonforskningen för att fira en högtidsdag. Vi skickar ett vackert hyllningsblad till den adress som du anger.
Ge en högtidsgåva

Julgåva

Skänk en Julgåva till förmån för Parkinsonforskningen för att uppvakta någon. Vi skickar ett vacker Julbild till den adress som du anger.
Ge en julsgåva

Onlinegåva

Stöd Parkinsonforskningen genom att ge en gåva online. Du kan betala via din internetbank, med kort eller beställa ett inbetalningskort.
Ge en gåva online

Månadsgivare

Bli månadsgivare via autogiro. De administrativa kostnaderna blir lägre och vi kan dela ut mer pengar till livsviktig Parkinson-
forskning.
Du väljer själv hur mycket du vill skänka varje månad och du kan enkelt ändra ditt belopp genom att kontakta din bank. Beloppet dras från det konto du själv anger i slutet av varje månad. Skapa autogiro till PG 90 07 94-9 eller BG 900-7949.

Ditt bidrag behövs

Behovet är stort. Forskningen om Parkinson är en förutsättning för att vi ska kunna klarlägga sjukdomens orsaker och få fram nya effektiva läkemedel och behandlingar.
Ditt bidrag betyder mycket för parkinsonsjuka och deras familjer.

Minnesgåva via pappersinbetalningskort
Om du betalar in en gåva via pappersinbetalningskort, i samband med en begravning, ber vi att du anger: Den avlidnes namn, var och när begravningen äger rum, fullständig adress till den person vi skall skicka Minnesbladet till, den hälsning du vill att vi skriver på Minnesbladet, inklusive de namn som skall inkluderas i hälsningen.
90 konto - Svensk insamlingskontroll