Ge en gåva online eller via inbetalningsblanketter

Ge en gåva via hemsidan

Stöd forskningen genom att beställa en minnes-, högtids- eller julgåva via Parkinsonfondens hemsida. Du kan betala med kort via hemsidan eller välja att betala via Swish, nummer 123 900 7949, till plusgiro 900794-9 eller bankgiro 900-7949. Du kan också beställa minnesblad genom att ringa vår telefon 08-6662078. Obs att minnes- eller högtidsblad som betalas via Swish av praktiska skäl endast kan beställas via hemsidan.

Ge en minnesgåva för att hedra minnet av en anhörig eller vän. Vi skickar ett minnesblad till den adress du anger.
Ge en högtidsgåva för att fira en högtidsdag. Vi skickar ett vackert hyllningsblad till den adress du anger.
Ge en julgåva för att uppvakta någon. Vi skickar en vacker julbild till den adress du anger.

Annan onlinegåva

Stöd Parkinsonforskningen genom att ge en gåva online. Du betalar via din internetbank med kort
Ge en gåva online

Betalning via inbetalningsblanketter

Du kan betala till vårt plusgiro 900794-9 eller vårt bankgiro 900-7949 med hjälp av pappersinbetalningskort. Om du inte gjort beställningen via hemsidan ange: den avlidnes namn, var och när begravningen äger rum, fullständig adress till den vi skall skicka minnesbladet till och den hälsning du vill att vi skriver på minnesbladet, inklusive de namn som skall inkluderas i hälsningen. Har du beställt via hemsidan är vi tacksamma om du anger ditt referensnummer på inbetalningskortet.

Ditt bidrag behövs

Behovet är stort. Forskningen om Parkinson är en förutsättning för att vi ska kunna klarlägga sjukdomens orsaker och få fram nya effektiva läkemedel och behandlingar. Ditt bidrag betyder mycket för parkinsonsjuka och deras familjer.